B&B De Beverhoek

Aan de rand van het prachtige natuurgebied Het Leudal ligt gastenverblijf De Beverhoek. Op ongeveer 200 meter van het gastenverblijf stroomt een beek, waar bevers erg actief zijn. De sporen hiervan zijn duidelijk te zien. Het Leudal is een onder Natura 2000 beschermd natuurgebied en een uitstekende startplaats voor wandel- en en fietstochten.

Contact

B&B De Beverhoek
Wiekeveld 6
6088 HM Roggel
Telefoon: 0475-212998
Website: beverhoek.nl

Voorzieningen


Over de accommodatie

De B&B is gevestigd op de eerste verdieping van een moderne, vrijstaande woning en heeft een eigen ingang.

Het gastenverblijf bestaat uit 2 tweepersoons slaapkamers met eigen douche en toilet, een gemeenschappelijke living en een kitchenette (voor het zetten van koffie of thee) en een koelkast.

Uw gastvrouw en gastheer zijn natuurgids in Het Leudal, dat met recht één van de mooiste natuurgebieden van Nederland wordt genoemd.

We hebben talloze tips voor rondwandelingen en kunnen u eventueel op weg helpen. Het natuurgebied is bij uitstek geschikt voor wandelingen en fietstochten in een afwisselende omgeving met loof en naaldbos, diep uitgesneden beken en heide met vennen.

Wandel- en fiets knooppunt routes doorkruizen het gebied.

De Leumolen is onlangs gekozen tot Prachtplek van Nederland.

Op loopafstand is er keur aan Restaurants. In de directe omgeving ligt Recreatiepark De Leistert met een subtropisch zwembad en een buiten golfslagbad.

Het gastenverblijf kan slechts door één gezelschap (2-4 personen) worden geboekt en biedt daardoor veel privacy.


Halen/brengen

Wij halen u graag op van de route!


Routes rondom B&B De BeverhoekTot ziens bij B&B De Beverhoek