Waarde van plaatsing op Wandelenovernachten.nl, Fietsenovernachten.nl en Wandelenovernachten.be


Waarom hotels, campings, B&B’s, appartementen en trekkershutten op Wandelenovernachten.nl, Fietsenovernachten.nl en Wandelenovernachten.be willen staan?
  • Nederland en België kent miljoenen actieve wandelaars en fietsers.
  • Per jaar besteden wandelaars en fietsers meer dan €150 miljoen aan overnachtingen.
  • De moderne websites maken het voor wandelaars of fietsers zeer eenvoudig om een geschikte overnachtingsplaats aan één van de vele fiets- of wandelroutes te vinden.
  • De sites zijn 100% geschikt voor mobiele apparaten (responsive) waardoor het voor gebruikers óók onderweg eenvoudig is om een accommodatie aan de route te vinden..
  • Voor wandelaars en fietsers zijn deze accommodaties geplaatst aan honderden meerdaagse langeafstand wandel- en fietsroutes in Nederland met een totale lengte van meer dan 50.000 kilometer!
  • Binnen drie jaar hebben meer dan 1000 eigenaars van accommodaties zich aangemeld.
  • Het succes is ook zichtbaar door de hoge ranking in Google en het aantal bezoekers van de site.
  • De snelle groei komt niet alleen door een gebruikersvriendelijke site maar ook door een gunstig plaatsingstarief. Dit zorgt voor een lage drempel om deel te nemen.

Werking site:

De opzet van de sites is uniek en doeltreffend. De gebruiker selecteert een wandelroute en krijgt direct op de kaart een overzicht van alle nabij gelegen accommodaties. Selectie van een accommodatie toont alle informatie van dit onderkomen inclusief foto's, voorzieningen, specifieke informatie en de afstand tot alle nabij gelegen wandelpaden: een unieke functie. 
De bezoeker van de sites neemt vervolgens direct contact met u op.

Wij blijven continu verder bouwen om de doelgroep van wandelaars en fietsers nog beter van dienst te zijn met het zoeken naar een overnachting.

U kunt via e-mail contact opnemen voor meer informatie en mogelijkheden. Wilt u uw accommodatie aanmelden, dan kan dat hier.