B&B Aan de Bagijnstraat

Een comfortabele B&B met alle voorzieningen voor uzelf . Individueel, zakelijk, familie of vrienden. Wij zorgen dat u zich thuis en welkom voelt. Aan alles is gedacht en anders regelen we het.
Ruime kamers en zonder kosten veel extras. Welkom!

Contact

B&B Aan de Bagijnstraat
Rijksweg 221
6582 AA Heumen
Telefoon: 06-53381172
Website: www.aandebagijnstraat.nl

Voorzieningen


Over de accommodatie

Laat u verrassen in onze met 4 tulpen gekwalificeerde B&B die centraal is gelegen bij bossen (500 mtr), heide en water (< 3km), op de grens van Brabant, Gelderland, en Limburg. De bus naar de bruisende historische winkelstad Nijmegen (10 km) stopt voor deur. Parkeren op eigen terrein.

Op de 1ste verdieping van het woonhuis is kamer Limburg met een slaap- en apart zitgedeelte voor 3 personen.
In een splinternieuw bijgebouw op de begane grond zijn 2 identieke volledig ingerichte studios ("Brabant"en "Limburg") van ca 40m2 met elk een privé terras voor 4 personen. Studio Brabant is geschikt voor mindervaliden (hoog-laag bed ea voorzieningen).
De kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken (Wifi-smart tv-airco- gratis koffie thee). Een kinderbedje is ev bij te zetten.

Gastvrij, kindvriendelijk, een goed bed en een uitgebreid ontbijt (zonder ontbijt is ook mogelijk) voor individueel, familie of vrienden, zakelijk of recreatief! Wij zorgen ervoor dat u zich thuis en welkom voelt.


Halen/brengen

Wij halen u graag op van de route!


Wandelroutes rondom B&B Aan de Bagijnstraat


Link naar nabijgelegen routes inclusief afstand tot accommodatie

Tot ziens bij B&B Aan de Bagijnstraat