B&B Vakantie-Logeerboerderij De Martiene Plats

De Martiene Plats heeft 6 B&B kamers in een apart deel van de monumentale boerderij, B&B 'OpStal', unieke Bed en Bòttrám kamers elk met eigen badkamer, waarvan 1 geschikt voor mindervaliden, een gezellige gastenwoon- en ontbijtkamer met haard, waar 's morgens een heerlijk uitgebreid ontbijt met streekproducten word geserveerd, is landelijk gelegen in het prachtige natuurgebied van de Loobeek, vlakbij Venray. Appartement te huur. Fiets- en wandelroutes zijn aanwezig.

Contact

B&B Vakantie-Logeerboerderij De Martiene Plats
Weverslo 3
5815 CA Venray - Merselo
Telefoon: 0478-546332 / 06-12850363
Website: www.martieneplats.nl

Voorzieningen
 1  2-4 personen


Over de accommodatie

Vakantie- Logeerboerderij De Martiene Plats is een monumentale boerderij uit 1640, is landelijk gelegen in het prachtig natuurgebied de Loobeek, vlakbij Venray.

B&B 'OpStal' (apart deel van de boerderij) heeft 6 unieke kamers allen met eigen badkamer, sfeervolle gastenwoon- en ontbijtkamer.

Wilt u met 4 personen komen en langer verblijven dan is het appartement met kookgelegenheid wellicht een goede keuze. U kunt gebruik maken van het recreatieverblijf, grote tuin, overdekt terras en Jeu de Boulesbaan.

Fiets- en wandelroutes zijn aanwezig.


Routes rondom B&B Vakantie-Logeerboerderij De Martiene PlatsTot ziens bij B&B Vakantie-Logeerboerderij De Martiene Plats