Bed and Breakfast De Kleine Pol

Aan de rand van het Veluwe-massief vind je een mooie plek, daar is het bijzonder overnachten. Een adres waar je de zon vaak boven de bosrand van Otterlo op ziet komen en weer onder ziet gaan boven de houtwallen van Wekerom. Met een drankje onder het afdakje van de blokhut voel je de eenvoud en rust van het Veluwse platteland. Met af en toe een buizerd op een paaltje langs de beek, die onzichtbaar langs het weiland stroomt, en jaarlijks terugkerende zwaluwen, die in de nok van de paardenstal hun nest bouwen. Een plek waarvandaan je de mooiste én leukste plekken op de Veluwe kunt gaan ontdekken.Contact

Bed and Breakfast De Kleine Pol
Apeldoornseweg 51
6731SB Otterlo
Telefoon: 06-10562244
Website: www.dekleinepol.nl

Voorzieningen
 1  16 - m2  2


Over de accommodatie

Ben je op zoek naar een leuke plek voor jouw sportieve ruiter-, fiets- of wandelvakantie en hou je van veel zuurstof in de lucht en een gevoel van vrijheid. Dat vind je hier, in een van de meest uitgestrekte natuurgebieden van Nederland, de Veluwe! Heerlijk uitrusten terwijl je niets hoeft. Loom in de hangmat over het weiland staren, een boek lezen of barbecuen met je vrienden.

De Kleine Pol is een unieke plek. Daarbij proberen wij jouw verblijf zo fijn mogelijk te maken, met een schone kamer, een heerlijke warme douche, goede boxspring bedden en een lekker ontbijt. Voel je welkom!

Iedere slaapplek heeft zijn eigen speciale karakter. De Pipowagen, de Gastenkamer of de Blokhut. Met fijne boxspring-bedden een heerlijk ontbijt en een goede douche. Vele wandelaars en fietsers hebben het hier naar hun zin gehad. Met het uitzicht op het weiland met paarden en het bestelde ontbijtje bezorgd in de accomodatie is het heerlijk genieten!


Halen/brengen

Wij halen u graag op van de route!


Routes rondom Bed and Breakfast De Kleine PolTot ziens bij Bed and Breakfast De Kleine Pol